Notícies de la ràdio

Resum continguts: de l’11 al 15 de maig

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

A l’espera de l’avenç de les fases de desconfinament, continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dilluns 11 de maig fins al divendres 15 de maig):

  • Actualitat municipal: Aquesta setmana hem entrevistat Isabel Otero (presidenta de la Federació d’Associació de Veins de Barberà del Vallès). Otero ens ha explicat com segueixen endavant des del moviment veinal i quines són les seves principals preocupacions del moment, com la sanitat o les residències de gent gran. 

El sector hoteler i del turisme s’ha vist aturat en sec per la pandèmia i els propers mesos són incerts. Per aquest motiu, hem parlat de com es preparen per tornar a l’activitat amb Jordi Lupión de Louvre Hotels, el grup multinacional al que pertany Campanile.

A més, hem narrat com està afectant la pandèmia a l’abandonament d’animals de companyia i a la tasca que fan des de les protectores, com la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) que s’encarrega de Barberà del Vallès. 

L’Escola de Futbol Barberà Andalucia està pendent d’un possible ascens a Segona Catalana del seu primer equip i Barberà Rookies haurà d’esperar a l’octubre, però continua amb opcions de guanyar la lliga catalana de futbol americà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.