Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 18 al 22 de maig

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

A l’espera de l’avenç de les fases de desconfinament, continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dilluns 18 de maig fins al divendres 22 de maig):

  • Actualitat política municipal:  L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha dut a terme aquesta setmana el seu ple ordinari corresponent al mes de maig. Es tracta de la segona sessió per vies telemàtiques. Un dels punts més destacats va ser l’aprovació d’una modificació de crèdit per destinar 599.000 euros a neteja i altres qüestions relacionades amb l’emergència sanitària. Ràdio Barberà va retransmetre el ple en directe i també el podeu recuperar junt amb una petita crònica

A més, aquesta setmana hem publicat les respostes a un qüestionari que hem fet arribar a tots els grups municipals per saber què pensen de la crisi sanitària, social i econòmica i quines mesures creuen que s’han d’implementar. Podeu recuperar les respostes del portaveu del PSC Daniel González, del portaveu d’ERC Pere Pubill i del regidor de Ciutadans, David Ruiz

  • Actualitat social i cultural: la Coordinadora Veïnal del Vallès ha fet una roda de premsa per explicar les seves reinvindicacions en el sistema sociosanitari de la comarca. Us hem explicat que reclamen, inclosa la construcció de l’Hospital Ernest Lluch que atendria a Barberà del Vallès. Hem parlat amb el Col·lectiu Ronda perquè ens expliquessin en quina situació es queden els treballadors més precaris amb les mesures del Govern espanyol. Per últim, el dia d’inici de la 23ena edició del Docs Barcelona vam entrevistar Oriol Font, coordinadora d’aquesta iniciativa al Vallès. 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *