Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 25 al 29 de maig

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

A l’espera de l’avenç de les fases de desconfinament, continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dilluns 25 de maig fins al divendres 29 de maig):

  • Fases del desconfinament i informació de servei:  Seguim pendents de totes les novetats de la desescalada del confinament, les diferents mesures sanitàries i com afecten a Barberà del Vallès. Aquesta setmana ha estat la primera de Fase 1 a la ciutat amb la recuperació d’algunes activitats. Us vam explicar que es pot fer i que no en aquesta fase. Un dels temes que més confusió genera entre la ciutadania és quins són els límits de la regió sanitària i on ens podem moure des de Barberà del Vallès. Ara hi haurà canvis: La Generalitat ha fet una proposta per unificar els tres àmbits de la Regió Sanitària de Barcelona a efectes de mobilitat i el Ministeri ho ha confirmat a partir de l’1 de juny.
  • Crisi econòmica i social a Barberà del Vallès: Preocupats per la complicada situació que travessen moltes famílies de la ciutat, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès ha organitzar avui divendres 29 de maig una recollida solidària d’aliments per fer una donació al Banc d’Aliments de l’Obra Social Santa Maria. Aquesta setmana us hem explicat les seves motivacions per fer-ho i també quina és la situació actual del Banc d’Aliments

A més, en la primera setmana d’apertura dels comerços locals hem entrevistat Daniel Fenoy de l’associació Som Comerç, Som Barberà que ens ha explicat les preocupacions i iniciatives del teixit comercial barberenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *