Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 2 al 5 de juny

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

A l’espera de l’avenç de les fases de desconfinament, continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dimarts 2 de juny fins al divendres 5 de juny):

  • Actualitat municipal:  El passat dimecres 3 de juny es va dur a terme un Ple extraordinari de l’Ajuntament de Barberà del Vallès on es va aprovar el “Pacte Local per la reconstrucció i recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès”. Vam oferir-lo en directe i també el podeu recuperar a la nostra web amb una crònica. Una altra notícia loca important és que les Llars d’Infants Municipals de Barberà del Vallès no obriran en la Fase 2 i l’atenció presencial es reprendrà el proper setembre. Podeu llegir els detalls aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *