Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 8 al 12 de juny

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

A l’espera de l’avenç de les fases de desconfinament, continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dilluns 8 de juny fins al divendres 12 de juny):

  • Actualitat local: A inicis de setmana, amb l’entrada a la Fase 2, va començar la reapertura dels centres educatius de Barberà del Vallès per fer servei d’acollida a infants d’entre 4 i 6 anys i per cloure el curs en altres nivells educatiu. Aquí podeu llegir l’escasa afluència d’alumnes en aquesta reincorporació parcial. Aquesta setmana també hem pogut parlar amb la doctora Dolors Canadell, pediatra al CAP Barberà del Vallès, perquè ens expliques com està funcionant l’Atenció Primària a la ciutat i quan i com començaran a fer proves PCR: entrevista

En una altra entrevista el tècnic de Joventut i LGTBI de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Ferran Pérez, ens va explicar l’oferta de Tallers d’estiu per a adolescents i joves de Barberà del Vallès i com s’ha adaptar a l’emergència sanitària. A més, us hem explicat en aquesta noticia com s’ha adaptat el món del lleure educatiu local a les normatives per dur a terme activitat aquest estiu i quins casals i colònies es realitzaran. 

  • Informació de servei: Com és habitual cada vegada que hi ha canvis que afecten a la ciutat,  a aquesta noticia hem explicat que es pot fer i que no es pot fer a la Fase 2 del desconfinament. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *