Entrevistes

Baricentro: “Teníem tantes ganes de tornar a obrir que és com si haguéssim inaugurat el centre de nou”

Cedida per Baricentro

El passat 8 de juny amb l’entrada de Barberà del Vallès a la fase 2 de la desescalada, el centre comercial Baricentro va reobrir les portes. Uns dies després a Ràdio Barberà hem parlat amb la directora del centre, la Carme Pascual, que ha fet una valoració positiva d’aquests dies d’obertura “Teníem tantes ganes de tornar a obrir que és com si haguéssim inaugurat el centre de nou” tot i que “hi ha establiments que encara no han tornat i hi ha treballadors i treballadores en situació d’ERTE”. 

Sembla que l’oci i la restauració són els sectors més afectats, una situació que esperen que millori amb l’entrada en fase 3 i amb l’obertura dels cinemes el pròxim 26 de juny. A més, a la fase 3 l’aforament permès ja no serà del 30% com ara (que només permet l’entrada de 3.753 persones) sinó que s’incrementarà fins al 50%, cosa que animarà una mica més el centre.

Pascual ha explicat que no tenien clar com reaccionaria la clientela, però que des del Baricentro estan portant a terme totes les recomanacions de seguretat: “Hem fet una desinfecció abans d’obrir per nebulització de totes les instal·lacions, hem fet revisió dels sistemes de ventilació, hem restringit els ascensors a només 1 persona, recomanem tocar el mínim possible les baranes, passamans, etc. Hem establert les portes de la dreta per entrar i les de l’esquerra per sortir, a més, tot el centre està senyalitzat per poder mantenir la distància de seguretat, hem tancat lavabos i recomanem fer-los servir només en cas molt necessari, tenim 20 dispensadors de gels, i per megafonia donem consells constantment sobre el protocol de seguretat”.

Pascual ha explicat també que han habilitat un canal de consultes per whatsapp (93.719.02.11) on usuaris i usuàries pregunten tots els dubtes que tenen relacionats amb la situació i amb el centre. Pel que fa al futur, Pascual assegura que el veuen amb optimisme però tot i això no s’obliden de tots els negocis que estan patint i ho estan passant malament. “Molts establiments tancaran però d’altres obriran i esperem sortir reforçats d’aquesta situació”.

Si voleu escoltar l’entrevista íntegra amb la directora del centre comercial Baricentro podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.