Informació local

“En Ruta”, experiències professionals per als i les joves

L’Ajuntament de Barberà del Vallès a través dels Serveis Socioeducatius de Barberà del Vallès ha iniciat la difusió de les càpsules audiovisuals del projecte “En ruta”. Aquesta és una iniciativa sorgida de la Comissió de Transició Escola Treball, una comissió de treball del Consell Municipal d’Educació del consistori barbarenc, on es recullen les experiències de diverses persones representatives de diferents sectors ocupacionals, que serveixen per “donar suport en els processos d’orientació professional dels i de les joves del municipi”. Així, el projecte compta amb les experiències de professionals d’educació física, infermeria, física i química i electromecànica.

L’objectiu és crear un banc de recursos d’audiovisuals per donar suport a l’orientació formativa i professional i ajudar als i les joves en el seu procés de transició de l’escola al treball.

“En ruta”, promogut pel Programa Municipal de Joventut i la Fundació Barberà Promoció, s’ha dut a terme amb la col·laboració dels instituts de Barberà del Vallès i s’ha realitzat a través de la creació d’una comissió participativa representada per alumnat de secundària, la qual ha pres decisions sobre els perfils de les persones, les ocupacions i el guió de les càpsules audiovisuals.

Aquestes estan disponibles al canal de Youtube de l’Ajuntament perquè hi puguin accedir tant els i les joves com el personal d’orientació formativolaboral del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.