Entrevistes

Maria Teresa Colomer: “La revetlla s’ha de gaudir, però amb seny”

Sant Joan Recurs

El dimarts 23 de juny s celebrarà la revetlla de Sant Joan, només uns dies després de la finalització de l’Estat d’Alarma decretat arran de l’emergència sanitària de la Covid-19.  És evident que enguany la revetlla serà diferent i Ràdio Barberà hem entrevistat la regidora de Protecció Civil, Policia Local i Seguretat Comunitària, Maria Teresa Colomer, per comentar com s’hauria de gaudir a Barberà enguany d’una festa “molt arrelada a casa nostra, tradicional i important a la nostra societat” en paraules de la regidora.

És important recordar que tal com afirma la regidora Colomer “estarem fora de l’Estat d’alarma, però el virus encara hi és” i s’ha de continuar vetllant per seguir les recomanacions sanitàries. Colomer ha repassat alguns dels principals consells de seguretat: l’ús de mascareta, evitar aglomeracions, no compartir estris per menjar i la incompatibilitat de la pirotècnia amb el gel hidroalcohòlic. En general, Colomer ha recomanat gaudir amb seny d'”un Sant Joan de caràcter familiar i segur”.

A més, Colomer considera que el millor homenatge que es pot fer al personal sanitari “que no ha parat de treballar aquests 3 mesos per combatre el virus” és evitar els accidents i l’habitual saturació per cremades de les urgències sanitàries. També es reforçaran els dispositius de control trànsit pel previsible augment de la mobilitat ara que ja s’han aixecat les restriccions.

En reiterades ocasions la regidora ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana pel respecte a la resta de persones i, en especial, a “col·lectius com la Policia Local, Protecció Civil o els serveis sanitaris” que han fet un sobreesforç els darrers mesos en una situació incerta i difícil. 

Podeu escoltar l’entrevista íntegra amb la regidora Maria Teresa Colomer a continuació: 

Join the discussion

  1. Pingback: Resum continguts: del 15 al 20 de juny - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *