Notícies de la ràdio

Ràdio Barberà torna als estudis el dilluns 22 de juny

Ràdio Barberà hem treballat més de tres mesos a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

En aquest sentit, hem ofert serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

A partir dels dilluns 22 de juny recuperarem la programació en directe i l’emissió de diferents programes de La Xarxa o d’alguns dels col·laboradors de la Ràdio, tot i que una part de l’equip continuarà fent la seva tasca amb teletreball. Aquí podeu consultar la nova programació fins l’aturada d’estiu: programació final de temporada 2019-2020.

El més destacat d’aquesta programació adaptada a les necessàries precaucions sanitàries és, d’una banda, el retorn de l’emissió de dilluns a divendres en directe a la 13h de l’informatiu de l’emissora municipal, el 98.1 Notícies, i, d’altra banda, la creació d’un nou programa especial: El Cafè de ben aprop. Aquest programa matinal s’emetrà de dilluns a divendres a partir de les 11h i combinarà la informació de servei de “El Cafè de Barberà” amb les entrevistes i les seccions d’entreteniment del magazin “De ben a prop”.

Continuarem amb l’emissió de les tres edicions del “Notícies en Xarxa“, l’informatiu de proximitat el·laborat per La Xarxa. De la mateixa manera, es mantindran les recomanacions literàries de la Biblioteca Esteve Paluzie a les 10:30h de dilluns a divendres i el “Conte del dia” a les 20:30h gràcies a la col·laboració de les ciutadanes Rafaela Bonet i Roser García.

També recuperarem la franja de programes musicals a les 15:00h i els programes infantils i culturals a partir de les 21:00h, de dilluns a divendres en ambdos casos. Per exemple, els divendres a les 21h torna el Vistarama, el veterà programa de cinema de Ràdio Barberà presentat per l’Elisenda Capdevila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *