Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 15 al 20 de juny

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

Us recordem que podeu escoltar fins dilluns 22 de juny serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Recordem que cada dia oferim la darrera hora de Barberà del Vallès i Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que hi ha tants missatges a tots els nivells que gran part de la informació es perd. Per aquest motiu,  periodicament  estem recuperant els continguts d’actualitat que publiquem.

A continuació oferim un resum dels continguts de la darrera setmana (dilluns 15 de juny fins al divendres 20 de juny):

 • Final del desconfinament:
 1. El 21 de juny finalitzarà l’Estat d’Alarma. A principis de setmana us explicavem que Barberà del Vallès i la resta de Catalunya que encara romania en Fase 2 podia passar a la 3 durant els propers dies i no esperar fins al darrer moment. Llegeixo aquí
 2. Una vegada confirmat i aprovat el pas a Fase 3. Vam explicar que es podia fer i que no amb aquesta nova regulació
 3. No obstant això, només une hores després de l’entrada en fase 3 de Barcelona i Lleida el Govern català ja signava un document que regulava el que han anomenat “Fase de represa”. Aquestes són les normes que han entrat en vigor a partir del divendres 20 de juny.  
 • Actualitat política municipal:
 1. El dilluns 15 de juny va ser el primer aniversari de Xavier Garcés a l’alcaldia de Barberà del Vallès. Vam fer un breu repàs al primer any de mandat aprofitant l’efemèride. 
 2. També hem publicat una notícia previa al ple municipal de Barberà del Vallès corresponent al mes de juny i que es va dur a terme el dimecres 17 de juny
 3. Després de la sessió, com és habitual, vam penjar una crònica dels temes tractats al ple i l’àudio de la sessió completa per qui ho vulgui recuperar. 
 • Actualitat municipal social i econòmica: 
 1. Entrevista a la Directora del Baricentro, Carme Pascual, per explicar com està funcionant la reapertura del centre comercial després de tres mesos clausurat.
 2. Entrevista a la regidora Maria Teresa Colomer per parlar de la revetlla de Sant Joan.  Vam repasar les principals mesures sanitàries i consells de seguretat per poder cel·lebrar de manera segura i respectuosa l’entrada de l’estiu. 
 3. Dimarts va començar la difusió de les càpsules audiovisuals del projecte “En ruta”. Una iniciativa  de la Comissió de Transició Escola Treball, per “donar suport en els processos d’orientació professional dels i de les joves del municipi”. 
 4.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *