Entrevistes

L’esport es torna a posar en marxa a Barberà del Vallès

El regidor d’Esports, Joan Muñoz ha explicat aquest matí al programa “El cafè de Ben a prop” quin és l’estat actual de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat rere el seu tancament arran l’estat d’alarma.

Ha estat aquest dilluns, 22 de juny, quan s’ha reprès l’activitat en aquestes instal·lacions, tot i que la “nova normalitat” ha comportat que s’hagin adoptat diverses mesures per a utilitzar-les, com per exemple la cita prèvia.

Les primeres a fer-ho han estat l’IEM Can Llobet i la IEM Maria Reverter. La primera ofereix l’accés a les pistes d’atletisme en torns de 45 minuts, i la segona ha obert les pistes de tenis i la piscina interior.

Tot i que en aquests moments les cites prèvies s’ha de demanar via telefònica, l’Ajuntament preveu la creació d’una app i  una pàgina web per a realitzar aquesta gestió. A més, també es pretén que aquestes noves eines puguin usar-se en un futur per a molts altres aspectes com per exemple les inscripcions a les activitats dirigides.

A partir de dilluns, 29 de juny, es posaran en marxa la resta d’instal·lacions (pavellons i camps de futbol), ja que començaran els campus esportius d’estiu organitzats per les diverses entitats esportives. 

I serà també el proper dilluns, 29 de juny, quan es tornaran a obrir les piscines d’estiu de Can Llobet, tot i que amb restriccions d’aforament i un augment de les mesures de seguretat. Així doncs, tal com ha manifestat el regidor, les instal·lacions s’obriran de dilluns a divendres de 10h a 19.30h, i la jornada es dividirà en cinc franges. Cadascuna d’elles acollirà un aforament màxim de 180 persones, i la primera franja estarà reservada per als campus i casals d’estiu de les entitats del municipi. A més, des de l’Ajuntament s’està estudiant la possibilitat que enguany l’accés a les piscines sigui gratuït.

El regidor explicava tots els detalls de la reobertura de les instal·lacions esportives municipals i la seva gestió en aquesta entrevista:

Join the discussion

  1. Pingback: Covid-19: darrera hora - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.