Informació local

PREMI JOC NET PER L’ESCOLA DE FUTBOL ‘B’

Foto: Federació Catalana de Futbol

El filial de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia ha estat un dels equips  guanyadors del Premi Joc Net que, per primera vegada, instaurava la Federació Catalana de Futbol (FCF) per la temporada 2019-2020. Per aquest motiu rebrà un premi de 1.000€.

El premi, instaurat dins de la campanya TOTS SOM UN EQUIP va néixer amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva de manera respectuosa i no violenta. En total, són 111 els equips d’arreu del territori català que rebran per part de l’FCF la suma de 82.500 euros. I un d’aquests equips ha estat el filial barberenc com a equip amb la millor puntuació en aquesta particular classificació del grup 12 de la 4ª Catalana.

Amb aquest guardó es vol recompensar els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculí de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana que hagin tingut menys amonestacions i expulsions, i els quals hagin practicat un joc més net. Per això, la recompensa econòmica s’atorga a final de temporada.

Una de les novetats més destacades en aquesta primera temporada del guardó ha estat la classificació setmanal del Premi Joc Net que s’ha anat fent pública, cada dijous, a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, entrant al grup de competició des de la pestanya ‘Joc Net’.

Amb la competició finalitzada de forma anticipada a causa de la Covid-19, l’FCF ja té a punt els premis de les quatre categories. El primer classificat de cada grup de lliga rebrà 1.000 euros, mentre que el segon equip en la taula obtindrà 500 euros.

La classificació s’estableix ordenant els equips de menor a major puntuació respecte a les sancions rebudes, en aplicació dels següents barems:

  • Per cada amonestació (targeta groga): 1 punt;
  • Per cada doble amonestació: 3 punts;
  • Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació): 3 punts;
  • Per cada partit de sanció superior a un: 1 punt addicional;
  • I per cada sanció lleu d’equip: 10 punts

Amb aquests barems, l’Escola de Futbol Barberà Andalucia ‘B’ ha obtingut 44 punts (tots per amonestació de targeta groga) avantatjant en 10 punts al Rubí i a La Farga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *