Informació local

Només queda una persona ingressada al Taulí amb coronavirus

Extreta de www.tauli.cat

L’Hospital Parc Taulí ha anunciat que en aquests moments, només queda un pacient ingressat amb Covid-19 a les seves instal·lacions.

Aquesta bona notícia arriba tres mesos i mig després de l’ingrés de la primera persona que va donar positiu per coronavirus al Taulí, que precisament va ser una professional treballadora de l’hospital.

Des de l’inici de la pandèmia, la corporació sanitària ha diagnosticat més de 2.300 persones, de les quals 1.700 van ser hospitalitzades, i al voltant de 300 formen part de l’atenció domiciliària i 300 més, de l’atenció primària.

L’últim pacient que queda ingressat amb la Covid-19 és una persona gran, amb patologies prèvies, que ja fa dues setmanes que va ingressar al Taulí. A més d’aquesta persona que continua hospitalitzada, n’hi ha una cinquantena més que ja no són positives però tenen patologies associades a la Covid-19 que requereixen el seu ingrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *