Informació local

Entrevista amb Marisol Caro Zambudio, cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere

SIADEl programa especial “El Cafè de ben a prop” ha recuperat la secció “La Meitat del Saber“, l’espai elaborat amb la col·laboració de l’Oficina de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès per promoure l’equitat i els drets de les dones.

Aquesta setmana hem conversat amb la cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere, Marisol Caro Zambudio, per comentar com ha treballat el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) aquests mesos de confinament i emergència sanitària.

Caro Zambudio ha confirmat a Ràdio Barberà que s’ha produit un “increment notable de les demandes per part de les dones” i que en aquests mesos han arribat a vora les 1.000 atencions i més d’una trentena de casos nous. A més, preveu que en els propers mesos encara hi haurà un augment perquè el fi del confinament permetrà a les dones emprendre accions que tinguin pensades amb més llibertat.

La cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere ha valorat positivament el funcionament dels nous cànals d’atenció telemàtica que s’han hagut d’habilitar per adaptar-se a la pandèmia. De fet, considera que han servit “per reinventar el servei”, “arribar a més dones i millorar la qualitat de l’atenció” i que s’hauran de mantenir més endavant. També en el cas dels tallers de creixement personal i de sexualitat online que han tingut molt bona recepció entre les dones participants

Recordem que el telèfon de contacte és el 93 729 71 71 (Ext. 221), de dilluns a divendres de 9 a 14h o el whatsApp: 639 01 23 68, i a l’adreça de correu electrònic, siad@bdv.cat.

Podeu escoltar l’entrevista íntegre a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *