Informació local

“Barberà Festinada 2020” ja compta amb la seva app

Avui dimecres 1 de juliol l’Ajuntament de Barberà del Vallès posa en marxa una nova aplicació per a que la ciutadania pugui adquirir les entrades per aquells espectacles de “Barberà Festinada 2020” que puguin acollir aforament

Recordem que enguany Barberà del Vallès adapta la seva Festa Major, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana, i en el seu lloc es duran a terme tota una sèrie d’espectacles al nostre municipi, que acolliran els aforaments permesos segons les mesures de seguretat que s’han d’adoptar arran la pandèmia de la covid-19, però que alhora la ciutadania podrà gaudir des de casa, ja que molts d’ells es retransmetran per streaming.

Aquelles persones interessades poden accedir a l’app a través d’aquest enllaç o d’aquest codi QR:

Join the discussion

  1. Pingback: Segueix la "Barberà Festinada 2020"! - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *