Informació local

Més temps i més serveis a la Biblioteca Esteve Paluzie

Infografia de la Biblioteca Esteve Paluzie

Des d’aquest dijous, la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie amplia el seu horari i els seus serveis. 

A partir d’ara es permet reservar un espai d’estudi amb cita prèvia o presencialment en horari d’obertura de la biblioteca (dilluns i dimarts de 16h a 20h i dimecres, dijous i divendres de 9.30h a 13.30h).

El servei de préstec continua funcionant amb cita prèvia a través del telèfon o del formulari web.  Per tal de retornar llibres es pot fer a través de la bústia de retorn ubicada a la façana i que està disponible les 24 hores. Tots els documents que es retornen a la biblioteca es posen en quarantena de 14 dies abans de posar-los disponibles per al préstec.

Recordem que per entrar a la biblioteca és obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i les mesures d’higiene i a més, abans d’entrar a l’equipament, es comprovarà la temperatura.

A més també recordem que encara no es pot accedir de manera lliure a la col·lecció.

La Berta Cama, la directora de la Biblioteca Esteve Paluzie, ha explicat totes aquestes novetats i també ha comentat que des de l’equipament esperen poder anar ampliant, el més aviat possible, els serveis que ofereixen.

Com contactar amb la biblioteca?

  • Per telèfon: 93.718.68.66
  • Per correu electrònic: b.barberav.ep@diba.cat
  • Presencialment en l’horari d’obertura (dilluns i dimarts de 16h a 20h i dimecres, dijous i divendres de 9.30h a 13.30h).
  • O pel servei de préstec a través del formulari web 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *