Informació local

Joan Muñoz: “Esperem que la Festinada no hagi de tornar mai més”

El regidor de Cultura de l’ajuntament de Barberà del Vallès, Joan Muñoz, ha realitzat aquest dimarts al matí a Ràdio Barberà una valoració molt positiva la “Barberà Festinada 2020″, el programa d’activitats que s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana com a alternativa a la Festa Major que es va suspendre arran la crisi del coronavirus.

Muñoz ha destacat el bon comportament de la ciutadania que ha assistit als diversos espectacles, els quals permetien uns aforaments limitats. Per una altra banda, una de les novetats d’aquesta iniciativa ha estat que la ciutadania ha pogut gaudir de les diverses propostes a través d’streaming. El regidor també es mostrava satisfet amb les xifres assolides amb aquest sistema, ja que s’han comptabilitzat visites a través de més de 5.600 IP.

Muñoz també ha volgut destacar les peculiars circumstàncies en les que s’ha hagut de treballar a l’hora de confeccionar aquest programa d’activitats, ja que el canvi de fases i les corresponents normatives afectaven directament a la realització dels diferents espectacles. Alhora ha lamentat que les circumstàncies sota les quals s’ha hagut de celebrar la “Barberà Festinada” hagin provocat que no s’hagin pogut dur a terme les activitats que les entitats organitzen per a la Festa Major.

Ara, una vegada celebrada la Barberà Festinada, des de la regidoria de Cultura ja comencen a treballar de cara a altres cites a Barberà del Vallès, com per exemple la diada de Sant Jordi, que la Generalitat va posposar al 23 de juliol. El regidor ha anat més enllà i ha explicat que també es troben a expenses de l’evolució de la situació per a saber com organitzar altres programes com per exemple el Cicle de Nadal.

Si voleu saber tot el que ens ha explicat el regidor de Cultura, Joan Muñoz, podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *