Informació local

L’escriptor Xavier Gual presenta el recull de relats “Copacabana”

“Copacabana” (el Cep i la nansa edicions, 2020) és el tercer recull de contes publicat per l’escriptor, periodista i professor de secundària, Xavier Gual. Va sortir d’imprenta el passat mes de març, així que el confinament ha endarrerit les presentacions i la seva arribada a llibreries, on ja està disponible.

Ràdio Barberà hem pogut parlar amb Gual, antic veí de Barberà i excol·laborador de l’emissora municipal, per conèixer millor aquestes 14 històries encadenades plenes de sentit de l’humor, crítica social, quotidianitat i caos.

Els contes del llibre reflexionen, des d’anècdotes del dia a dia, sobre les transformacions de les societats mediterrànies del segle XXI: les crisis familiars, la precarietat laboral o el feixisme ocult, amb el rerefons del canvi climàtic. L’estil de Gual, una mena costumisme amb tocs surrealistes i girs inesperats, està ple de referències musicals, filosòfiques o literàries per fer pensar als lectors.

Podeu recuperar la conversa completa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *