Informació local

Barberà retrà homenatge a les víctimes de la covid-19

L’Ajuntament de Barberà del Vallès celebrarà aquest proper divendres 17 de juliol un acte d’homenatge a les víctimes de la covid-19 on acompanyar, a més, les seves famílies en el dol. El consistori també pretén retre un homenatge a empreses, professionals, persones voluntàries i mecenes per la seva solidaritat i implicació durant els moments més difícils de la pandèmia.

Així, a les 8 del vespre la plaça de la Vila serà l’escenari d’aquest acte institucional presidit per l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, acompanyat de membres del Ple Municipal, on es llegirà un recull de poemes, acompanyats per les àries que interpretaran la soprano Alba Boix Trujillo i el tenor Nacho Guzmán, i l’actuació de la trompetista Raquel Romero. Des de l’inici de l’acte, la bandera de Barberà del Vallès romandrà a mig pal i com a detall simbòlic, s’anirà engalanant un coixí de clavells blancs.

També estaran presents totes aquelles entitats i institucions que han dedicat els seus esforços a ajudar mitjançant diverses tasques durant la pandèmia.

Segons informa el consistori, aquesta és la primera acció d’un gran acte d’homenatge i comiat a les víctimes de la covid19 i a les seves famílies. Amb motiu de la Gestió del Dol que estableix el Pacte Local per a la Reconstrucció i Recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès està previst organitzar, en principi al dia de Tots els Sants, una iniciativa de caràcter més popular, en què tota la ciutadania que ha patit el decés d’un ésser estimat per la COVID-19, podrà participar. Aquest acte, del qual es donaran més detalls properament, ja contempla alguna acció que simbolitzi i que es converteixi en un Jardí del Consol, en homenatge a les persones que ja no hi són.

Divendres també s’obrirà un Llibre de Condol que serà accessible a la ciutadania fins al dia de Tots el Sants.

L’acte d’aquest 17 de juliol serà retransmès en directe per streaming a través de la plataforma Vimeo i per Ràdio Barberà per tal que així arribi a tota la ciutadania i evitar aglomeracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *