Informació local

La futbolista barberenca Candela Andújar cedida al València C.F.

La jugadora barberenca Candela Andújar jugarà la propera temporada 2020-2021 al València Club de Futbol després de l’acord de cessió entre l’equip valencianista i el Futbol Club Barcelona, el seu actual equip. Cal recordar que Andújar, de 20 anys, va renovar fa pocs dies per a dues campanyes amb el club blaugrana.

Des del seu debut amb el primer equip del FC Barcelona el 2017, Candela ha disputat 42 partits oficials, en els quals ha marcat 3 gols, principalment com a extrem o de lateral dretana.

La web del València Club de Futbol dóna la benvinguda a la jugadora barberenca destacant “la seva rapidesa, l’habilitat amb l’esfèric i l’olfacte golejador” per unir-se a l’equip que dirigeix José Bargues “per sumar talent i polivalència al front ofensiu”.

Candela Andújar ha estat una fixa en les categories inferiors de la Selecció Espanyola. Ha format part de la Sub-16; de la Sub-17, amb qui va aconseguir dos sots campionats d’Europa i un bronze mundial; de la Sub-19, amb qui va disputar un europeu; i de la Sub-20, amb la que va sumar un sots campionat del món.

En declaracions a la web oficial del València Club de Futbol, Andújar ha comentat estar “molt contenta i il·lusionada per sumar-me al projecte del Valencia CF. M’agrada molt la idea de poder tornar a compartir vestuari amb jugadores com Berta Pujadas i Asun Martínez. Confio molt en aquest projecte. Aquest any volem que sigui diferent a la temporada passada. Estic convençuda que els resultats arribaran i estic desitjant conèixer a la nostra afició i donar-li moltes alegries. Tinc moltes ganes de donar el meu 100% al camp i estic molt agraïda amb el Club per la confiança que ha dipositat en mi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *