Informació local

Barberà acumula 380 casos de coronavirus des de l’inici de la pandèmia

Imatge del mapa interactiu de casos per municipi del Departament de Salut

Imatge del mapa interactiu de casos per municipi del Departament de Salut

Durant les últimes setmanes Barberà del Vallès ha experimentat un lleu però constant ascens del nombre de casos positius de coronavirus. Segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el nostre municipi ha registrat 380 persones afectades per la covid-19 des de l’inici de la pandèmia al mes de març. En els últims set dies, aquesta xifra ha augmentat únicament en dos casos. Un lleu increment que precisament és el que s’ha pogut observar en les últimes setmanes, doncs l’últim augment destacat es va donar el 26 de maig, amb 18 nous casos respecte a la setmana anterior.

Els casos sospitosos també s’han incrementat. Si la setmana passada s’arribava als 1.327, fins al dia d’avui aquesta xifra s’ha incrementat fins als 1.400, es a dir, 73 més. Aquestes dades reflecteixen que la taxa de casos per cada 10.000 habitants també ha experimentat un lleu ascens fins als 130,08.

La xifra del Vallès Occidental també ha augmentat, el dimecres passat Salut informava d’un registre de 8.440 casos positius, i en aquesta ocasió la xifra s’ha incrementat fins als 8.514. Però l’ascens dels casos positius ha estat més acusat, ja que en una setmana han augmentat en 2.553, assolint la xifra de 47.444 casos sospitosos.

Respecte al conjunt de municipis de referència de l’hospital de Sabadell, els casos de coronavirus s’han incrementat un 2,21% en un mes, fins a arribar als 4.249. Tot i això, actualment l’hospital Taulí compta només amb dues persones ingressades a causa de la covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *