Informació local

“Barberà dona vida al comerç”, la nova campanya de suport al comerç local

Aquest dimarts, 14 de juliol, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha presentat una nova campanya en suport al comerç local arran l’afectació que aquest ha patit per la crisi sanitària de la covid-19 i l’estat d’alarma.

Aquesta s’emmarca en el Pacte Local per a la Reconstrucció i Recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès, el qual destina 1 milió d’euros a donar suport a l’activitat econòmica local, amb mesures com la recuperació i promoció del comerç de proximitat, l’activació d’una línia de subvencions, la mediació entre persones propietàries i llogateres per facilitar la continuïtat de la relació contractual o la simplificació i agilització dels tràmits administratius, entre d’altres.

Sota el nom “Barberà dona vida al comerç” aquesta iniciativa es basa en diverses accions com la distribució de cartelleria pels diferents establiments i indrets de la nostra ciutat amb una imatge que pretén ajudar a promocionar el comerç local i donar-li una identitat pròpia. Aquesta representa un cor, amb el que es vol, tal com ha explicat la tinenta d’Alcaldia de Comerç i Mercats, Mònica Sempere, “simbolitzar l’afecte i el bon tracte del comerç de proximitat i restauradors, alhora que forma la be de Barberà i es transforma en bossa per identificar el sector”.

Respecte a l’eslògan, Sempere apel·lava a la responsabilitat de la ciutadania barbarenca per a “omplir de vida les botigues que han estat tancades i reflexionar sobre els hàbits de consum”. Per la seva banda, la presidenta del Mercat Municipal 11 de Setembre, Maribel Crespo, argumentava que Barberà compta amb tot tipus d’establiments i animava a tothom a fomentar el comerç local i “fer ciutat”

A més de la cartelleria, la campanya durà a terme altres accions. La més propera es realitzarà al setembre i es tracta de la distribució, des dels diferents establiments, de bosses reutilitzables per “fomentar la compra local i contribuir a eliminar el plàstic”.

Sempere, a més, ha declarat que actualment s’està duent a terme un estudi i diverses enquestes per a conèixer quin ha estat l’impacte econòmic real que ha tingut la crisi sanitària a la nostra ciutat, xifres que, segons la regidora, es donaran a conèixer properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.