Informació local

David Ortega de l’Esplai l’Esquirol: “Era molt necessari fer lleure aquest estiu”

Imatge: Instagram Esplai L’Esquirol

Donat el context de la crisi sanitària per la covid-19, aquest està sent un estiu diferent. Però tot i això han estat molts els casals d’estiu de Barberà del Vallès que s’han adaptat per a poder dur a terme la seva activitat durant aquestes setmanes. Un d’ells és el de l’Esplai L’Esquirol que ja fa setmanes que funciona subjecte a la “nova normalitat”.

A Ràdio Barberà hem parlat amb el seu director d’activitats, David Ortega, el qual s’ha mostrat molt satisfet tant pel desenvolupament de les activitats com per la resposta dels infants i les seves famílies.

Des de l’Esquirol s’ha dut a terme la formació obligatòria que la Generalitat de Catalunya ha realitzat per als i les responsables de les activitats de lleure i s’estan realitzant tots els protocols necessaris per a poder dur a terme les activitats amb total seguretat, com la comprovació de temperatura i símptomes, distàncies de seguretat, mascaretes i higiene de mans.

Ara però, des de l’Esplai L’Esquirol estan a expenses de les noves lleis i normatives de cara al mes de setembre per a saber quines seran les condicions per poder dur a terme la seva activitat anual ordinària.

Podeu escoltar l’entrevista amb el director d’activitats de l’Esplai l’Esquirol, David Ortega a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *