Notícies de la ràdio

Dilluns s’estrena el magazín d’estiu “Obert per vacances”

Més de 50 ràdios locals catalanes adherides a La Xarxa estrenen el proper dilluns 20 de juliol un nou programa d’estiu: Obert per vacances. L’espai serà un magazín que es podrà escoltar, entre altres emissores a Ràdio Barberà, de 9 a 11h de dilluns a divendres fins al 4 de setembre i estarà conduit per Carles Carvajal de Ràdio Ciutat de Badalona.

Aquest programa combinarà l’actualitat més propera, les entrevistes, l’entreteniment i la divulgació en àmbits com la tecnologia. En un estiu que serà diferent i complicat per la situació sanitària, un dels objectius de les emissores que el produiran es fomentar la interacció amb el públic mitjançant el telefòn i les xarxes socials, amb seccions com un concurs de Tik Tok i també trepitjant molt carrer amb connexions a exteriors.

“Obert per vacances” impulsarà el comerç de proximitat, el turisme quilòmetre 0 i les activitats culturals organtizades als municipis, en un moment en què les arts esceniques o la música tenen dificultats per tirar endavant la seva agenda.

A partir del 20 de juliol es podrà escoltar a 50 emissores locals i a l’streaming de La Xarxa. A Barberà del Vallès a la 98.1 de la FM i a l’streaming de www.radiobarbera.cat

Join the discussion

  1. Isabel

    Muy buena idea, yo no me lo perdere
    Animo

  2. Pingback: Ràdio Barberà tanca per vacances - radiobarbera.cat

  3. Pingback: Ràdio Barberà marxa de vacances - radiobarbera.cat

  4. Pingback: Ràdio Barberà tanca a l'agost per vacances - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *