Informació local

Barberà registra un augment de 12 positius en una setmana

Barberà del Vallès ha augmentat, amb certa consideració, el nombre de positius per coronavirus des del passat dimarts, 14 de juliol, si es compara amb els increments de les anteriors setmanes. Així, durant els mesos de juny i juliol, el major augment havia estat de dos casos, en canvi en els últims set dies, segons les dades del Departament de Salut, el nostre municipi ha experimentat un increment de 12 casos positius, assolint un total acumulat de 392 casos des de l’inici de la pandèmia.

Aquest creixement de casos en una setmana es situa a nivells de finals de maig, quan es va observar un augment de 18 positius en comparació amb la setmana anterior.

Els casos sospitosos també han experimentat un augment doncs si la setmana passada s’arribava als 1.400, a dia d’avui aquesta xifra s’ha incrementat fins als 1.514, és a dir, 114 més. Aquestes dades reflecteixen que la taxa de casos per cada 10.000 habitants també ha crescut fins als 133,68 casos.

La xifra del Vallès Occidental també ha augmentat, fa set dies Salut informava d’un registre de 8.514 casos positius, i en aquesta ocasió la xifra s’ha incrementat fins les 8.849. Però l’ascens dels casos sospitosos ha estat un dels més acusats de les últimes setmanes, doncs en 7 dies han augmentat en 3.965 nous, assolint la xifra de 51.409.

Per una altra banda, a l’Hospital de Sabadell ha comptat amb quatre ingressos per coronavirus, els quals es sumen als dos pacients que van ser hospitalitzats per altres patologies però que també van donar positiu i als tres casos que hi havia anteriorment, de manera que durant la darrera setmana, la corporació sanitària ha registrat set casos positius.

Segons les dades d’aquest dilluns del Departament de Salut, Catalunya ha augmentat en 7.012 casos els positius registrats des de l’inici de la pandèmia assolint els 83.631. Respecte als sospitosos, la xifra també ha experimentat un destacable increment, concretament de 38.791, ja que les dades d’aquest dilluns registraven 461.391 casos possibles d’infecció.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.209 persones han estat ingressades de gravetat, actualment són 58, una xifra que ha experimentat un repunt en l’última setmana. Per una altra banda, un total de 15.373 persones a les residències de gent gran han estat confirmades com a positius de coronavirus.

A més segons les xifres extretes de les funeràries, Catalunya ha registrat un total de 12.643 defuncions fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos, una xifra lleument superior a la registrada la setmana passada. D’aquestes, 4.116 han mort en una residència, 6.918 en un centre sociosanitari i 802 a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *