Informació local

Barberà del Vallès aprova l’emergència climàtica

L’Ajuntament de Barberà del Vallès va dur a terme el dimecres 22 de juliol el darrer ple abans de l’aturada d’estiu i el primer presencial al consistori des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19.

La sessió es va allargar més de cinc hores fins passada la mitjanit amb protagonisme de la declaració d’emergència climàtica a Barberà del Vallès i de 5 mocions presentades per diversos grups municipals.

Un altre dels blocs destacats del Ple van ser tres modificacions urbanístiques per ajustar el Pla General de la ciutat, aprovat l’any 2000, als usos reals que es fa dels terrenys.

A més, es van aprovar dues noves modificacions de crèdit, el compte general del 2019, les bases per les ajudes de material escolar i el complement municipal de les beques-menjador o les accions de l’Ajuntament per continuar reclamant el finançament de la Generalitat de les Escoles Bressol, entre altres qüestions.

Podeu escoltar la sessió íntegra de ple municipal del mes de juliol de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a continuació.

Join the discussion

  1. Isabel

    Uyy que largo, yo prefiero leer vuestros resumenes, y excucharlos en el programa el resumen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.