Informació local

Recomanacions literàries per a un Sant Jordi d’estiu

El passat 23 d’abril per culpa de la situació sanitària tan complicada que s’estava vivint, no es va poder celebrar la diada de Sant Jordi.

Molts comerços van intentar continuar la celebració per Internet, però no va ser ni de lluny com anys anteriors. Per això, tant la Cambra del Llibre com el Gremi de Floristes van proposar la data d’avui, 23 de juliol, per poder celebrar aquesta diada.

Sens dubte s’esperava que la situació sanitària fos molt millor per poder gaudir d’una gran festa, però malgrat això s’està intentant que aquest 23 de juliol es puguin millorar les vendes que el passat 23 d’abril no es van poder fer.

Per això avui a ‘El cafè de ben a prop’ hem volgut que la literatura fos la protagonista de l’espai. Així que la directora de la Biblioteca Esteve Paluzie, la Berta Cama, ens ha ajudat amb les propostes i recomanacions literàries entre les quals trobareu títols i estils per a tots els gustos (per exemple: llibres que incorporen mapes que ens ensenyen rutes que es poden fer amb tota la família, llibres on es parla sobre racisme, llibres que tracten sobre l’aïllament, fins i tot llibres que ens ensenyen a ser menys sedentaris).

A més, la directora ha aprofitat per actualitzar quina és la situació de la biblioteca municipal en aquests moments, quins serveis estan oferint i de quina manera.

Si voleu escoltar les recomanacions que ens proposen des de la Biblioteca Esteve Paluzie ho podeu fer aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *