Entrevistes

Quina mobilitat després del confinament?

Imatge extreta del twitter @AteneuBarbera

A “El Cafè de ben a prop” seguim amb una sèrie d’entrevistes per parlar amb diferents protagonistes dels drets socials durant i després de la pandèmia del coronavirus. La segona d’aquestes entrevistes l’hem dedicat a parlar de la campanya “Recuperem la ciutat” que amb el suport de quasi 650 entitats i més de 8.000 persones vol impulsar una mobilitat per a les persones i lliure de fum.

Ens ha acompanyat Gerard Fernández, veí de Barberà i un dels impulsors a la ciutat de la campanya, per comentar l’Assemblea de la bici que es va dur a terme el 8 de juliol i quines millores es podrien introduir a Barberà del Vallès per afavorir la mobilitat a peu i en bicicleta.

Fernández ha reflexionat sobre quins impactes ha tingut i pot tenir la gestió de la pandèmia en l’espai públic (defensant per exemple que és un gran moment per aplicar l’urbanisme tàctic) i quines propostes estan treballant: millora de la xarxa de carrils bici, més carrers peatonal i de prioritat invertida o l’impuls d’àrees lliures de trànsit i fum al voltant de centres educatius i equipaments esportius, entre altres mesures concretes.

Podeu recuperar la conversa completa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.