Ràdio Barberà

Especial Acuarela: homenatge a Fulgencio Diaz

Ràdio Barberà va oferir dissabte 25 de juliol la darrera edició d'”Acuarela“, programa musical que ha estat present a la programació de l’emissora municipal durant 22 temporades. Es tracta d’un episodi que s’havia d’emetre la setmana que es va declarar l’Estat d’Alarma i Ràdio Barberà va interrompre la seva programació oferint serveis mínims.

Amb aquesta emissió especial hem volgut fer un homenatge al nostre company Fulgencio Díaz, col·laborador de Ràdio Barberà durant més de 20 anys. Malauradament Fulgencio Diaz ens ha deixat, com tantes altres persones, en aquests darrers mesos marcats per l’emergència sanitària.

Pensem que el millor record pel Fulgen i la millor manera de dir-li adéu és compartir amb vosaltres, amb l’audiència de Ràdio Barberà, el seu darrer programa. És una prova més de la seva passió per la Ràdio i per la música, ja que fins i tot amb una situació de salut molt difícil continuava venint a l’estudi a gravar i a animar l’emissora amb la seva música a tot drap.

A més d’aquest darrer programa de l’Acuarela s’inclou un fragment de l’especial del dia mundial de la Ràdio 2020, al febrer, on el Fulgen ens va acompanyar com moltes altres persones que han format part de la història de Ràdio Barberà. A la conversa el Fulgen ens explica la seva història amb Ràdio Barberà, com va néixer el seu interès pel mitjà, el perquè de la seva passió i com, amb més de 40 anys, es va decidir a posar-se davant d’un micro.

Des de l’equip de Ràdio Barberà volem enviar el nostre condol i una afectuosa abraçada a la seva família i gent més propera. Et trobarem a faltar Fulgen!

Podeu escoltar el programa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *