Informació local

EF BARBERÀ ANDALUCIA – MONTCADA, EN EL DEBUT A 2ª CATALANA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja ha donat a conèixer els primers calendaris de competició per la temporada 2020-2021. L’Escola de Futbol Barberà Andalucia formarà part del subgrup 2B de la 2ª Catalana un cop es va aprovar la distribució dels vint-i-dos equips inscrits en aquesta categoria. Després de set temporades seguides a 3ª Catalana, l’Escola torna a 2ª.

Cal recordar que el conjunt barberenc va assolir l’ascens un cop la FCF va donar per acabades les competicions de la temporada 2019-2020 a causa de la pandèmia i va decidir premiar amb l’ascens a tots els equips que o bé estaven en places d’ascens directe o bé tenien opcions de disputar les promocions d’ascens. A més, no es va castigar a cap equip amb el descens de categoria.

La FCF ha ideat un nou sistema de competició per poder donar cabuda a tots els equips afectats pels ascensos amb una primera fase que divideix cada grup en dos subgrups d’onze equips cada un. Un cop acabada aquesta primera fase els tres primeres classificats de cada subgrup de cada grup (el 2A i el 2B en el cas de l’Escola de Futbol) lluitaran per l’ascens mentre que els altres vuit equips ho faran per la permanència. La segona fase també es dividirà en subgrups.

La primera jornada de la nova temporada està fixada pel cap de setmana del 3-4 d’octubre, però en aquella setmana l’Escola de Futbol descansarà. No serà fins al següent cap de setmana, 10-11 d’octubre, que no es produirà el debut dels barberencs. Serà al municipal Antoni Serra i Pujol contra el Montcada.

A banda del Montcada, la resta de rivals de la primera fase al subgrup 2B seran de la ciutat de Barcelona i, també, del Vallès Occidental: Canyelles, Europa ‘B’, Montcada, Parc, Vallbona, San Juan de Montcada, Sant Ignasi, Sarrià, Turó de la Peira i Unificación Santa Perpètua.

Tots els equips ja estaven al mateix grup 2 de la mateixa 2ª Catalana la temporada passada a excepció de la pròpia Escola de Futbol Barberà Andalucia i del Sant Ignasi de Barcelona que pugen de la 3ª Catalana, els barberencs com a segons classificats del grup 9 i els de Sarrià com a clars campions, en el moment de la suspensió, del grup 11.

En aquest enllaç es pot accedir al calendari complet de la primera fase.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *