Informació local

El campus de l’EFBA acaba l’edició d’enguany readaptant-se a la situació sanitària

L’Escola de Futbol Barberà Andalucia continua organitzant, fins a finals d’aquesta setmana, el seu campus d’estiu.

Una activitat que no ha volgut faltar a la seva cita tradicional de cada mes de juliol però que enguany s’ha hagut de readaptar a les exigències sanitàries. No ha estat fàcil distribuir tant l’espai d’activitats, principalment el camp municipal Antoni Serra i Pujol, com els participants.

Al programa ‘El Cafè de ben a prop’ han parlat amb el coordinador del campus, Marc Villalonga, que ha comentat, precisament, com s’han hagut d’adaptar i que malgrat les estrictes exigències, des de l’Escola de Futbol es mostren satisfets per la resposta de tothom.

Villalonga valora de manera positiva el campus, a més ha explicat que el protocol establert ha de servir com a guia per la temporada que ve. Tot i això, la incertesa és total ja que el volum de gent que es mou al voltant de cada sessió d’entrenaments o jornada de partits és molt considerable. Caldrà esperar com evoluciona tot plegat i quines són les directrius que marcaran les autoritats sanitàries i polítiques. 

Podeu escoltar l‘entrevista sencera amb el coordinador del campus, Marc Villalonga, a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.