Ràdio Barberà

Ràdio Barberà tanca per vacances

Ràdio Barberà tanquem portes durant el mes d’agost per vacances i així poder recuperar unes forces més necessàries que mai en un any difícil per tothom. El dimarts 1 de setembre tornarem a estar pendents de tota l’actualitat més propera, de Barberà del Vallès i la comarca i amb especial atenció a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Per tant, el primer en reactivar-se seran els nostres serveis informatius.

El dilluns 14 de setembre, si la situació sanitària ho permet, estrenarem la programació de la nova temporada 2020-2021 amb algunes novetats que us detallarem properament i recuperant els programes propis i de col·laboradors de l’emissora municipal que s’han interromput per l’emergència del coronavirus. Aprofitem per agrair-vos la paciència i disculpar-nos per les molesties que hagin pogut provocar les alteracions d’aquesta temporada 2019-2020 a partir de la declaració de l’Estat d’alarma el mes de març.

Fins a la nostra tornada a ls 98.1 de la FM i al nostre streaming online podreu escoltar una selecció de la millor música, els Butlletins de Catalunya Informació i el magazin d’estiu de La Xarxa “Obert per Vacances” de dilluns a divendres de 9 a 11 hores.

A més, ja sabeu que si voleu recuperar qualsevol dels nostres continguts, ho podeu fer a la carta als nostres podcasts.

L’equip de Ràdio Barberà desitjem bones vacances a tota l’audiència, malgrat les circumstàncies adverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.