Informació local

17 positius més de coronavirus a Barberà la darrera setmana

Barberà del Vallès ha augmentat en 17 el nombre de positius per coronavirus en els darrers set dies segons l’informe diari dels principals indicadors de l’estat de la pandèmia que publica l’Agència de Qualitat i avaluació de Catalunya. A més, segons les dades del Departament de Salut fins ara la nostra població ha registrat un total acumulat de 520 casos des de l’inici de la pandèmia, es a dir, 108 més que a finals del mes de juliol i un total de 81 defuncions. Actualment, segons dades d’aquest dilluns 31 d’agost, la nostra població compta amb un risc de rebrot del 87,31, es a dir, moderat. D’aquesta manera, els risc de rebrot ha baixat dels valors alts on s’havia situat les darreres setmanes per sobre de 100.

Els casos sospitosos també han experimentat un augment considerable. A finals de juliol s’arribava als 1.514, fins al dia d’avui aquesta xifra s’ha incrementat fins als 3.030, es a dir, 1.516 més, el doble. Aquestes dades reflecteixen que la taxa de casos per cada 10.000 habitants també ha experimentat un lleu increment fins els 157,14 casos.

La xifra del Vallès Occidental també ha augmentat, en el darrer més aquesta dada ha experimentat un creixement de 5.564, ja que a dia d’avui s’han registrat 14.004 positius a la nostra comarca. S’ha de tenir en compte que aquest increment va estretament lligat a l’augment de proves PCR que s’han dut a terme en les últimes setmanes a moltes de la poblacions del Vallès Occidental. A la nostra comarca fins a dia d’avui han mort 1.460 persones a causa de la covid-19.

Per una altra banda, aquest dilluns han ingressat a l’Hospital de Sabadell 4 pacients de coronavirus assolint la xifra de 52 persones ingressades, 45 a planta i 7 a l’UCI, una dada a la no s’arribava des del passat mes de maig. Des de l’hospital també s’ha donat conèixer que ahir es van produir dues morts i es van diagnosticar 21 nous casos que no han necessitat hospitalització.

Segons les dades d’aquest dilluns del Departament de Salut, Catalunya registra 128.613 casos positius acumulats de coronavirus i 814.039 casos possibles d’infecció, xifres que gairebé doblen les registrades a finals del mes de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *