Notícies de la ràdio

Nova temporada a Ràdio Barberà: més informació i més a prop

La temporada 2020-2021 de Ràdio Barberà començarà el proper dilluns 14 de setembre amb el repte d’adaptar-nos a l’emergència sanitària després d’uns mesos de programació especial. Durant el confinament vam reforçar la web i les xarxes socials per mantenir el contacte amb la ciutadania barberenca i ser una referència local en moments on la informació ben contrastada és crucial. Aquesta nova temporada mantindrem l’aposta.

La informació, en especial la local, serà la prioritat de l’emissora municipal: de dilluns a divendres amb el 98.1 Notícies a càrrec de la cap de serveis informatius, Judit González; un resum de l’actualitat setmanal més destacada dissabte i diumenge i l’emissió de les tres edicions diàries del Notícies en Xarxa.

Teatre, cinema i esports

A més, la principal novetat serà la creació d’una franja d’informatius temàtics de producció pròpia a les 12 hores de dilluns a divendres. Dins d’aquesta franja les novetats seran: un programa dedicat exclusivament al món de l’esport local, El Marcador (a càrrec de David Martín); En Segon Pla (a càrrec de l’Alba González) centrat en les curiositats del món del cinema i un programa de teatre amb especial atenció al Teatre Municipal Cooperativa, Entre bastidors (a càrrec de la Judit González).

Completen la franja informativa el magazín d’informació metropolitana i drets socials L’Espiell (Oscar Blanco) i Reenfoca2 (Judit González i Nuria Cabrera), amb temes del dia a dia que no criden l’atenció dels principals mitjans de comunicació.

L’actualitat local als matins

Els matins de l’emissora municipal començaran de nou amb El Cafè de Barberà, dedicat a la informació de servei i entrevistes de política municipal a càrrec de l’Oscar Blanco, i després serà el torn del magazín De Ben a prop de 10 a 12h, amb el Jordi Martín i l’Alba González. El magazín continuarà oferint entrevistes, seccions amb col·laboradors i entreteniment, però enguany amb totes les precaucions per l’emergència sanitària evitant aglomeracions als estudis.

Noves col·laboracions

Més enllà de la programació diària de l’equip de Ràdio Barberà, l’emissora comptarà de nou amb col·laboradors i col·laboradores. Es mantenen clàssics de la nostra graella com A la Carta i Plus d’Elegància de Rosa Maria Ortega, Guantanamera de Vicenç Robles i el Vistarama d’Elisenda Capdevila. També hi haurà espai per novetats: el programa És Trendy dedicat a l’actualitat de les xarxes social i dirigit a la gent jove, a càrrec d’Andrea Hernández i Antonio Porras.

Música, cultura i programació infantil als vespres

Com cada temporada la graella es completa amb continguts el·laborats per diferents emissores locals que podem fer arribar a l’audiència barberenca mitjançant La Xarxa. De dilluns a divendres es podrà gaudir de programes especialitzats i informatius a les 15h i de programes musicals a les 16h.

Al vespre hi haurà un espai per la infància dimarts, dimecres i dijous a les 20:30h amb L’hora del conte, Bon dia Menuts o La Moixiganga. De la mateixa manera, de dilluns a divendres oferirem programació cultural i d’entreteniment fins les 11 de la nit.

Cap de setmana

Dissabte i diumenge tornen els espais dedicats a les sardanes amb Coblejant i Llargs i curts, serà l’emissió del nou programa És Trendy (de periodicitat quincenal) i qui vulgui podrà gaudir de les reemissions dels programes temàtics de producció pròpia i de col·laboradors. Consulta tota la programació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *