Informació local

L’agenda cultural de Barberà comença a agafar ritme

Barberà del Vallès continua adaptant-se a la nova normalitat i reprèn moltes de les activitats i propostes que van quedar suspeses arran la declaració de l’estat d’alarma i la posterior desescalada.

Una d’elles és la projecció mensual del documental del DocsBarcelona, la xarxa més gran del món especialitzada en el cinema documental, que torna al Teatre Municipal Cooperativa oferint a la ciutadania l’oportunitat de poder gaudir d’aquest gènere.

Les projeccions es duran a terme l’últim dimecres de mes (excepte al mes de desembre) a les 19.30h. Com sempre aquestes són gratuïtes i amb aforament limitat. Per accedir a la sala caldrà fer-ho amb entrada, la recollida de la qual quedarà supeditada a la situació sanitària en cada moment.

El cicle de projeccions s’inicia el 30 de setembre, en aquesta ocasió amb el documental Honeyland. El 28 d’octubre serà el torn de Marwa. Petita i valenta”, el 25 novembre, “Robots. Les històries d’amor del futur” i el 23 desembre es podrà gaudir d’Overseas.

Un altre dels cicles que torna aquest darrer trimestre de l’any és el de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. En aquesta ocasió l’escenari serà l’Auditori Maria Feliu amb un aforament de 80 persones, respectant les mesures de seguretat vers la covid-19. L’horari, però, es manté i es continuaran duent a terme els dimarts a 2/4 de 6 de la tarda.

Així durant diverses setmanes es realitzaran tot un seguit de xerrades que, com en edicions anteriors, contemplaran un gran ventall de temàtiques.

La primera conferència serà el 6 d’octubre, en aquesta ocasió sota el títol “Petita història del jazz”. Les persones interessades també tindran l’oportunitat d’assistir a altres xerrades com “Els cantants castrats (esplendor i decadència)”, “La por: la por al dolor, la negació de la malaltia i la mort”, “Martin Luther King, “De l’aqüeducte romà al rec comtal”, “Emergència climàtica”, “Història del teatre”, “El futur de l’economia catalana i espanyola en temps de Covid” i “Casablanca, sempre ens quedarà el mite”.

Agenda familiar

Les activitats familiars també tornen a la nostra ciutat. Aquest diumenge 13 de setembre es reprèn la Jugatecaambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs amb activitats adaptades a les mesures de seguretat per la COVID-19 i amb l’aplicació d’un protocol per evitar contagis: ús obligatori de la mascareta, manteniment de la distància de seguretat, control de l’aforament i la neteja i desinfecció de mans i materials.

Durant les properes setmanes s’han programat diverses sessions, que com sempre es duran a terme els diumenges al matí (11.30 a 13.30h), per acostar a infants i famílies a la natura i la sostenibilitat ambiental. L’espai de joc i el punt d’informació no s’obriran aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.