Informació local

Els risc de rebrot passa a ser “alt” a Barberà del Vallès

Segons l’informe diari dels principals indicadors de l’estat de la pandèmia que publica l’agència de Qualitat i avaluació de Catalunya, Barberà del Vallès ha augmentat en 24 el nombre de positius per coronavirus en els darrers set dies. A més, segons les dades del Departament de Salut a fins ara la nostra població ha registrat un total acumulat de 552 casos des de l’inici de la pandèmia i manté el nombre de defuncions en 81 (41 en residències i 35 en centre hospitalari). Actualment, segons dades d’aquest dilluns 7 de setembre, hi ha 5 persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, una de les quals es troba a l’UCI. En aquests moments la nostra població compta amb un risc de rebrot del 183,93, es a dir, un nivell considerat alt.

Els casos sospitosos també han experimentat un augment doncs si el dimecres passat s’arribava als 3.030, fins al dia d’avui aquesta xifra s’ha incrementat fins als 3.279, es a dir, 249 més. Aquestes dades reflecteixen que la taxa de casos per cada 10.000 habitants també ha experimentat un increment fins als 166,81 casos.

La xifra del Vallès Occidental també ha augmentat, ja que en la darrera setmana aquesta dada ha experimentat un creixement de 1.056 i ha assolit la xifra de 15.060 positius. A la nostra comarca, a més, han mort un total de 1.461 persones a causa de la covid-19, una més que fa set dies.

L’Hospital de Sabadell compta amb una setantena de pacients ingressats per coronavirus, dels quals 5 es troben a l’UCI. Aquestes dades representen un augment de 20 persones respecte a la setmana passada. Durant aquest passat cap de setmana el Taulí ha comptat amb 39 nous diagnòstics, 26 ingressos i dues defuncions. Des del centre sanitari es preveu que el creixement de casos vagi en augment i en conseqüència s’hagin de dedicar més llits per a aquest tipus de pacients properament.

Finalment, segons les dades d’aquest dilluns del Departament de Salut, Catalunya registra 140.560 casos positius acumulats de coronavirus, amb 719 persones ingressades (131 a la UCI) i amb un risc alt de rebrot de 170,97.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.