Informació local

El risc de rebrot baixa a moderat

En els últims set dies, Barberà del Vallès ha registrat 23 casos més de positius per Covid-19. Segons les dades del Departament de Salut a fins ara la nostra població ha registrat un total acumulat de 575 casos des de l’inici de la pandèmia, 3.433 sospitosos i manté el nombre de defuncions en 81. Actualment, segons dades d’aquest dimarts 15 de setembre, hi ha 5 persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, dues de les quals es troben a l’UCI.

El que sí ha disminuït ha estat l’índex de risc de rebrot, el qual ha passat de 183,93, a 89,32 situant el nostre municipi dins el nivell “moderat”.

En l’àmbit comarcal, la xifra de casos acumulats continua augmentant. En els darrers set dies ha experimentat un increment de 936 casos, assolint la xifra total de 15.996 positius al Vallès Occidental des del mes de març.

El nombre de persones ingressades a l’Hospital de Sabadell, centre de referència de la nostra població, també ha augmentat en els últims dies, i actualment compta amb una norantena de pacients afectats de Covid-19, dels quals 4 es troben a l’UCI. L’hospital, a més, ha informat que aquest dilluns s’havien sumat 12 nous diagnòstics i dues morts.

Per una altra banda, a través d’un comunicat, el centre sanitari ha anunciat que per a “garantir la seguretat dels pacients” es tornen a prohibir les visites a Urgències, a l’àrea d’hospitalització, a l’UCI i als edificis Albada i VII Centenari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.