Informació local

Regidor de Cultura: “Hem eliminat l’abonament de temporada però s’ha rebaixat el preu de les entrades”

Aquest dissabte el Teatre Municipal Cooperativa torna a obrir les portes després de l’aturada obligada el passat mes de març. Per això, el regidor de Cultura, en Joan Muñoz Altimira, ha assistit al programa “de ben a prop” on ha parlat sobre totes les novetats d’aquesta temporada. 

A més de parlar dels espectacles que es podran veure i que s’inauguren aquest dissabte amb ‘Bona Gent’ d’en Quim Masferrer, també ha destacat que el TMC té una nova web  des de la que es recomana adquirir les entrades (tot i que per taquilla també es podran comprar) que a més, es podran descarregar directament al mòbil sense necessitat d’imprimir-les.

Muñoz també ha explicat que han decidit “eliminar l’abonament de temporada, tot i que per compensar s’ha rebaixat el preu de les entrades. De fet, ara la més cara serà de 8 €”.

El regidor de Cultura també ha donat alguns consells per a totes aquelles persones que a partir de dissabte vulguin assistir a alguns dels espectacles com per exemple “arribar amb marge per tenir temps de fer la cua” i posar-se sempre “gel de mans a l’entrada” i “utilitzar mascareta durant tot l’espectacle”.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.