Informació local

Tres grups confinats als centres escolars de Barberà

Barberà del Vallès ja compta amb tres grups escolars confinats a causa de la presència de positius de covid-19 entre el seu alumnat. Així ho ha confirmat aquest dimarts el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Segons les dades que han proporcionat els Serveis Territorials, concretament es tracta d’una classe de l’Institut La Romànica, on s’han aïllat 27 estudiants i un docent i dos grups de l’Escola Pablo Picasso.

Recordem que aquests primers casos als centres educatius del nostre municipi es donen una setmana després de l’inici del curs lectiu.Respecte a les dades del nombre de positius acumulats a Barberà del Vallès, en els darrers 7 dies aquesta xifra ha augmentat en 9 persones, assolint un total de 584 persones contagiades segons l’informe diari dels principals indicadors de l’estat de la pandèmia que publica l’agència de Qualitat i avaluació de Catalunya.

A més, segons les dades del Departament de Salut a fins ara la nostra població ha registrat un total acumulat de 3.433 casos sospitosos i manté el nombre de defuncions en 81.

Actualment, segons dades d’aquest dimarts 22 de setembre, hi ha 4 persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, una de les quals es troba a l’UCI.

El risc de rebrot ha tornat a experimentar una davallada destacada i ha passat de 89,32 a 67,20 però es manté en nivell moderat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.