Informació local

Quim Masferrer: “Tothom té una entrevista”

La nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa va començar aquest passat dissabte, 26 de setembre, omplint les butaques de rialles. El responsable va ser l’actor Quim Masferrer que amb el seu espectacle “Bona gent”, va convertir el públic barbarenc en el veritable protagonista.

Masferrer va passar més estona entre butaques que a l’escenari, i d’aquesta manera, parlant amb uns i altres va poder conèixer a aquelles persones que dissabte es van acostar al TMC. Aquest és precisament un dels objectius que el còmic buscava a l’hora de crear aquest espectacle, “fer un homenatge al públic” coneixent i donant a conèixer les seves històries.

Ja fa molts anys que en Quim Masferrer viatja cap aquí i cap allà entre espectacles teatrals i programes televisius, i són moltes les històries i anècdotes que ha anat recopilant en aquest temps, que l’acompanyen i de les quals sempre n’ha pogut aprendre alguna cosa. I es que tal com ell mateix afirma “tothom té alguna cosa a dir”.

En aquest peculiar espectacle, el públic del TMC va tenir l’oportunitat d’assabentar-se de les històries d’aquells i aquelles amb els que compartien platea i amfiteatre. Històries que “d’una altra manera mai haguessin conegut”.

Per una altra banda, donat el context que estem vivint, la situació del teatre i de la cultura en general no està passant pel seu millor moment, i precisament Masferrer va voler reivindicar la seva importància i alhora va voler agrair el compromís del públic “sense el qual no hi hauria teatre”.

El Teatre Municipal Cooperativa es va mostrar entregat i participatiu, i sobretot molt agraït al finalitzar l’espectacle, fent-ho saber amb un llarg aplaudiment.

Evidentment un altre de les protagonistes d’aquest dissabte van ser les mesures de seguretat arran la covid-19 que es van haver de dur a terme per a prevenir contagis. El públic del TMC va entrar i sortir de manera esglaonada i va ser acomodat amb les distàncies de seguretat pertinents.

Podeu escoltar la entrevista íntegra a en Quim Masferrer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *