Informació local

El risc de rebrot es dobla i torna a ser alt

El risc de rebrot ha tornat a augmentar a Barberà del Vallès, situant-se novament en nivell alt. Així, actualment, segons les dades del Departament de Salut el risc de rebrot se situa en 139,63, més del doble que fa set dies, quan era del 67,20.

En aquest mateix període de temps també han augmentat el nombre de casos positius a la nostra ciutat, concretament en 18, assolint una xifra total acumulada de 602 casos, segons reflecteix l’informe diari dels principals indicadors de l’estat de la pandèmia que publica l’agència de Qualitat i avaluació de Catalunya.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts 29 de setembre, hi ha 6 persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, una de les quals es troba a l’UCI i es manté el nombre de defuncions en 81.

Respecte als grups confinats als centres escolars de Barberà del Vallès, segons l’aplicació Traçacovid de la Generalitat, el nostre municipi segueix comptant amb 2 centres que tenen alguna classe confinada. N’hi ha una a l’Institut La Romànica, amb 25 persones aïllades, una de les quals és docent, i a més registra un positiu. I l’Institut Can Planas manté també un grup confinat amb 35 persones aïllades i un positiu.

L’escola Pablo Picasso, que la setmana passada comptava amb dos grups confinats, actualment, només registra dos alumnes aïllats i 3 positius acumulats.

Join the discussion

  1. Иван

    A Ripollet, on dimecres va comen ar un porta a porta en uns barris concrets i dijous es va instal lar una carpa, hi ha hagut 283 casos confirmats per PCR des de l’inici de la pand mia, set m s en les darreres hores; 419 amb totes les proves. El risc de rebrot s de 135,08, molt alt, si b ha disminu t respecte a la setmana passada, quan va passar de ser baix (36,86 del 16 al 22 de juliol) a molt elevat (239,75 del 23 al 29 de juliol). En aquest per ode, la taxa de reproducci del virus s’havia disparat (3,07 del 23 al 29 de juliol) i ara s d’1,08, amb tend ncia a la baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *