Informació local

L’empresa ‘Groots Urban Farming’ facilita l’autocultiu amb el Boombi

‘Groots Urban Farming’ és l’empresa més gran d’Espanya dedicada a l’agricultura vertical d’interior. Una empresa que està ubicada a la nostra ciutat i que aquesta setmana ha llençat al mercat el Boombi (que actualment es pot adquirir a un preu de 129€), un petit hort intel·ligent fàcil d’utilitzar i que qualsevol pot utilitzar per cultivar a casa seva. Per això, al programa “de ben a prop” han convidat a un dels fundadors de ‘Groots Urban Farming’ en Carlos Gómez. 

Gómez, a més d’explicar els beneficis d’aquest tipus d’agricultura ha explicat que així s’evita “la desforestació, l’ús de pesticides, fertilitzants, i el consum elevat d’aigua”. De fet, amb aquest tipus d’agricultura s’estalvia fins al 90% d’aigua en relació amb l’agricultura tradicional i és 40 vegades més productiva. 

A continuació podeu escoltar lentrevista sencera:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *