Informació local

“Recull líric” fa vibrar el TMC

L’òpera i la sarsuela van ser les protagonistes de la tarda del passat diumenge, 4 d’octubre, al Teatre Municipal Cooperativa. En aquesta ocasió l’equipament barbarenc rebia l’espectacle “Recull Líric” un muntatge en el qual es va poder gaudir de diversos fragments d’obres líriques que van fer gaudir d’allò més el públic de Barberà, i en el qual fins i tot va haver-hi temps per a l’humor.

“Recull líric” va comptar amb les espectaculars interpretacions de Cristina Escolà, Núria Lamas, Núria Vilà, José Luis Blanch, Vicenç Esteve i Alberto Cazes, acompanyats de la música de l’Associació Musical Chalomeux sota la direcció de Xavier Dolç.

L’espectacle es va iniciar amb “Els tres divos”, que van delectar el públic amb diverses peces napolitanes, d’òpera i fins i tot, de la cultura catalana. A la segona part van ser les intèrprets femenines, “Les tres dives”, les que van apropar el món de la sarsuela al TMC.

Un conjunt d’actuacions que van recollir algunes de les peces més conegudes del gènere, un gènere que tal com manifestaven el director de la companya Rafató Teatre, Rafael Miralles i el baríton, Carles Cazes, “gaudeix de molt bona salut”.

El públic barbarenc va gaudir d’allò més d’aquest espectacle i ho va manifestar oferint intenses i freqüents ovacions. Aquest entusiasme va ser recompensat al final amb una segona interpretació de “La Traviata” que van realitzar conjuntament els 6 artistes.

El director de la companyia Rafató Teatre, Rafael Miralles i el baríton, Alberto Cazes van parlar als micròfons de Ràdio Barberà.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *