Informació local

Barberà augmenta el risc de rebrot i suma una defunció

Imatge d’arxiu

El risc de rebrot ha tornat a augmentar a Barberà del Vallès i continua mantenint-se en nivell alt. Així, respecte a fa set dies aquest índex ha passat de 139,63 a 159,66.

Segons les dades del Departament de Salut també han augmentat el nombre de casos positius acumulats al nostre municipi, concretament s’ha registrat un increment de 48 respecte al dimecres passat, assolint una xifra total de 650 casos .

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts 6 d’octubre, també s’ha produït una defunció més a Barberà del Vallès, fet que incrementa la xifra fins a les 82 des de l’inici de la pandèmia. A més, respecte a fa set dies han disminuït a la meitat el nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 i actualment en són tres.

Respecte als centres escolars de Barberà del Vallès, segons l’aplicació Traçacovid de la Generalitat amb dades d’aquests dilluns, cap dels instituts i escoles del nostre municipi compten amb un grup confinat. Tot i això, l’Institut La Romànica registra quatre persones aïllades, tres alumnes i un docent i l’Institut Bitàcola 4 alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *