Entrevistes

Creix més de 100 punts el risc de rebrot a Barberà

Imatge d’arxiu

Barberà del Vallès segueix experimentant un augment en el risc de rebrot i aquest s’ha incrementat més de 100 punts des del passat dimecres, arribant a 279,66, el que, evidentment, continua sent un nivell alt.

Segons les dades del Departament de Salut també han augmentat el nombre de casos positius acumulats al nostre municipi, concretament s’ha registrat un increment de 37, assolint una xifra total de 687 casos respecte al dimecres passat.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts 13 d’octubre, també s’ha produït un increment de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, i actualment en són 5, una d’elles a l’UCI.

Respecte als centres escolars de Barberà del Vallès, segons l’aplicació Traçacovid de la Generalitat les escoles Can Serra i Miquel Martí i Pol compten amb grups confinats actualment. La primera en té concretament dos, amb 36 persones aïllades, dues d’elles personal docent. I l’Escola Miquel Martí i Pol compta amb un grup confinat, amb 26 alumnes i una persona docent aïllada.

Per una altra banda, la llar d’infants La Blava també compta amb un grup confinat, set persones aïllades, una de les quals, personal docent.

També hi ha altres centres que registren persones aïllades, així l’Institut La Romànica, en té quatre, tres d’elles alumnat; l’Institut Bitàcola compta amb dos alumnes confinats i finalment el Centre de Formació d’Adults ha registrat un positiu en els darrers 10 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *