Informació local

El risc de rebrot es dispara a Barberà del Vallès

El risc de rebrot a Barberà del Vallès ha augmentat considerablement respecte al passat dimecres i s’ha situat en 463,15 punts (183,49 més que fa set dies). Tot i la gravetat de la xifra, aquesta és més baixa que la registrada el dilluns, 19 d’octubre, quan el nivell de risc de rebrot es va situar en 515,37.

Segons les dades del Departament de Salut també s’han incrementat de manera destacada el nombre de casos positius acumulats al nostre municipi, i és que amb dades d’aquest dimarts, 20 d’octubre, Barberà del Vallès acumula 772 casos de coronavirus, 85 més respecte a fa set dies.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts 20 d’octubre, també s’ha produït un increment de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, i actualment en són 6, dues d’elles a l’UCI.

També han augmentat el nombre de centres escolars que comptem amb algun grup confinat a Barberà del Vallès segons l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, actualment són quatre els centres educatius que registren algun grup confinat.

Entre aquests destaca l’institut de La Romànica, que compta amb tres grups confinats, 87 persones aïllades, dos docents i la resta, alumnat. A més, també ha registrat quatre positius en els darrers deu dies.

La resta de centres afectats compten amb un grup confinat. Així a l’Escola Miquel Marti i Pol també hi ha, en aquest cas, un grup amb 29 persones aïllades, entre elles, un docent. L’Institut Escola Can Llobet registra 1 grup confinat amb 18 persones aïllades, 17 alumnes i un docent, i ha comptat amb un positiu en els darrers deu dies.

El Centre de Formació d’Adults registra un grup confinat amb nou persones aïllades i dos positius en els últims deu dies. I finalment l’institut Bitàcola registra dos alumnes confinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *