Entrevistes

El projecte ‘Ciutats Defensores dels Drets Humans’ s’adapta a la situació sanitària

L’organització de Ciutats Defensores dels Drets Humans treballa per visibilitzar la tasca de totes aquelles persones que defensen els Drets Humans i per denunciar la persecució que en pateixen. Així, dues vegades l’any l’organització convida un grup de defensors i defensores que participen en diferents activitats a Catalunya on expliquen quina és la seva tasca.

Enguany però, la pandèmia ha fet impossible que tant les edicions de primavera com la de tardor tinguessin lloc. Pel que fa a l’edició de tardor, estava prevista entre el 16 i el 28 d’octubre, però no s’han pogut dur a terme les mateixes activitats que altres anys ni tampoc s’han pogut desplaçar ni els defensors ni les defensores.

La Constança Schinteie Bes, que forma part de l’organització de Ciutats Defensores dels Drets Humans, ha explicat al “De ben a prop” com s’han adaptat aquesta edició: “actualment estem fent seguiment als defensors i defensores que participen del projecte i hem enregistrat els testimonis on ens parlen sobre l’impacte de la Covid a diferents països i també intentem visibilitzar que fan les organitzacions defensores dels drets humans en relació amb aquests impactes”.

Aquests testimonis es poden consultar al canal de Youtube o a través de les xarxes socials de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Hi ha 27 municipis que hi participen en aquest projecte, entre els quals es troba Barberà del Vallès, que estan implicats en la defensa i promoció dels Drets Humans a escala local i global.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la Constança Schinteie Bes a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *