Entrevistes

“Els Brugarol” arriba per fi a Barberà i omple de comèdia el TMC

El passat diumenge, 18 d’octubre, Barberà va poder gaudir finalment de la representació de l’obra “Els Brugarol” amb Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé. Aquesta, que és un dels plats forts de l’actual temporada, s’hauria d’haver representat al nostre municipi al mes de maig, però l’estat d’alarma ho va impedir.

Finalment doncs, el muntatge del sabadellenc Ramon Madaula, va poder dur-se a terme a l’escenari del TMC i va tenir una molt bona rebuda per part del públic barbarenc.

El muntatge es centra en cal Brugarol, una família de l’alta burgesia catalana, on la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare. Per a l’Antoni Brugarol, el pare de l’Anna, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol i haurà de recórrer a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna no es canviï el cognom.

Aquesta és una comèdia sorgida d’una experiència personal del mateix Madaula, que a poc a poc ha anat evolucionant amb les aportacions de tots els seus i les seves membres. Entre riure i riure, “Els Brugarolplanteja més d’un dilema vital amb el qual el públic si pot sentir perfectament identificat.

Els TMC es va omplir al 50% seguint les indicacions del Departament de Salut per a frenar l’expansió del coronavirus. Tot i això els aplaudiments del públic barbarenc van sonar amb molta energia i van omplir tot l’equipament cultural per agrair el treball de la companyia Bitó i la bona estona amb la qual van riure i gaudir d’allò més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *