Entrevistes

Multes fins als 6.000€ per incomplir el toc de queda

Després que el Consell de Ministres aprovés aquest diumenge 25 d’octubre l’estat d’alarma, el govern de la Generalitat ha anunciat l’aplicació del toc de queda. Així, des de diumenge ningú pot ser-hi al carrer entre les 10 de la nit i les 6 del matí, amb algunes excepcions (com l’assistència sanitària urgent o l’anada i tornada al lloc de feina).

La primera nit d’aplicació d’aquesta nova mesura les autoritats han fet una funció informativa, però des de la nit de dilluns es començaran a aplicar sancions que poden anar dels 300 als 6.000€. A més, sembla que aquesta no serà l’única mesura que s’aplicarà, ja que aquest mateix dilluns el govern ja ha explicat que s’estan plantejant noves mesures per evitar la propagació del coronavirus com confinar a la població els caps de setmana.

Quines són les excepcions en la mobilitat nocturna?

Al programa “De ben a prop”. han convidat a l’Alberto Parra, voluntari i responsable de comunicació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil a Barberà del Vallès, per parlar precisament d’aquestes mesures. L’entrevista la podeu escoltar a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.