Informació local

Barberà augmenta en més de 200 punts el risc de rebrot

El risc de rebrot es dispara una setmana més a Barberà del Vallès i augmenta 230 punts en els darrers set dies assolint els 694 punts. També es segueixen incrementant de manera considerable el nombre de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població. Així segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, 27 d’octubre, Barberà registra 882 casos de coronavirus, 110 més respecte a fa set dies.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts, també s’ha produït un increment de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19, concretament s’han doblat i actualment en són 12, dues d’elles a l’UCI.

Respecte als centres escolars, actualment Barberà compta amb set que registren algun grup confinat segons l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya. Novament destaca l’institut La Romànica que compta amb cinc grups confinats i 121 persones aïllades, de les quals cinc són docents. A més,  el centre ha registrat 12 positius en els darrers deu dies.

L’escola Pablo Picasso té actualment tres grups confinats, amb 55 persones aïllades, tres d’elles docents i han registrat tres positius en els darrers deu dies. De la mateixa manera l’Institut Escola Can Llobet compta amb dos grups confinats, el que significa 39 persones aïllades, entre elles, tres docents. I a més, ha registrat en els darrers deu dies dos  positius.

Amb un grup confinat es troben l’institut Can Planas i l’institut Bitàcola. El primer amb 25 alumnes aïllats i tres positius en els darrers deu dies, i el segon amb 33 alumnes aïllat i dos docents, a més d’un positiu en els darrers deu dies.

També compta amb un grup confinat la llar d’infants la Blava i les escoles Can Serra i El Bosc, compten amb quatre i dues persones aïllades respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *